Hoe voer ik een kwaliteitsverklaring van installatie X in, in de software  van bedrijf Y?

82.1/75.1 - basis - detail

Hiervoor adviseren wij contact op te nemen met BCRG, de softwareleverancier en/of de fabrikant.

06-01-2023

Wij adviseren je bovenstaand antwoord op te nemen in het projectdossier. Je mag afwijken van het antwoord mits zorgvuldig onderbouwd. Voor meer informatie over onze werkwijze verwijzen we naar  https://stichtingkego.nl/over-ons/